• وبلاگ : آرمانگرا
  • يادداشت : براي كساني كه فكر ميكنند در انتخابات تقلب شده ...
  • نظرات : 13 خصوصي ، 241 عمومي
  • mp3 player شوکر

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <    <<    6   7   8   9   10    >>    >
     
    + ادامس 

    هيچ ك.د.مش بي سر و ته نيس همش راسته

    حقيقت و قبول نميكني....

    + ادامس 

    بله بله تاويزيونه ايران طرفدار كيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    دمبه خيلي ك.ته نظري به خدا!!!!!!!!

    حالا مياي يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    + ادامس 

    دمبه حوصله نداري جواب بدي يا مثه .... ضايع شدي؟؟؟؟

    برو بابا خيتتتتت

    دمبه معلومه روزنامه ي طرفدار دولت نميگه كه احمندي دروغ ميگه

    دمبه خنگيدي؟؟

    حالا فردا مياي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    بيا ديگه باشه؟؟؟؟

    بهم خبر بده!!

    + jojo 
    سلام به دليل نداشتن اعصاب جواب دختري به رنگ سبز و م.ش و كاملن خلاصه و بدون هيچ توضيح اضافه و تيكه ميگم.
    1 در مورد راهپيمايي:شوراي نگهبان پس كارش چيه كه شما برا خودتون راهپيمايي را ميندازيد؟
    2 در مورد شكستن شيشه ها:تو خودت ديدي كه پليس و بسيج اين كارو كنه؟اگه ديدي پس بيا اتيش زدن موتور و بانك و كيوسك پليسو اتوبوس هم ببين.
    3 در مورد فيلتر كردن:سايتي كه دروغ بگه همون بهتر نباشه
    4 در مورد رهبر:هاشمي چيكاره مملكت كه اون بياد رهبر و به تنهايي انتخاب كنه؟امام خميني اقاي خامنه اي رو مناسب ترين فرد براي رهبري ميدونستند و واقعا انتخاي درستي بود.
    5 اگه به نظر تو با گفتن 2بار دروغ گو گفتن موسوي به احمدي كسي اونو دروغ گو نميدونست بلكه از كاراي احمدي معلوم بود كه دروغ گوه پس با 2تا دزد دزد گفتن احمدي هاشمي دزد نميشه و مردم از كارهاي هاشمي ميفهمن!پس اين به اون در!(همه ميدونن كه كي دزده)
    6 يكي از راه هاي كه بخاي كسي رو بشناسي اينه كه بدوني با كيا معاشرت ميكنه پس نگو ما با هاشمي و خاتمي فرق داريم!
    7 چرا تا يه اخوند يه فتوا ميده كه معلوم نيس از كجا درومده زود كارهاي غلط اون خاتمي و پشت اون فتوا قايم ميكنين؟
    8 خودتم ميدوني اول خاتمي ميخواس بياد نامزد شه ولي چون ميدونست راي نمياره موسوي و انداخت جلو كه اگه راي اوورد كه فبها اگه كه نه بتونه 4سال ديگه بياد.پس به موسوي ميگن عروسك دست ديگران.
    9 در مورد دروغ گو بودن دكتر:بهت پيشناهاد ميكنم برو روزنامه ي ايران مال يه روز بعد از مناظره موسوي وكروبي كه موسوي امار و نمودار چرت بار مردم كرد و اخرش به مجري ميگه برو يخه اون دروغگو رو بگير و بخون.تيتر اول اون روزنامه:بانك مركزي:موسوي دروغ ميگويد.
    حالا برو هي بگو دكتر دروغگو.
    بقيه حرفات هم حوصله نداره جواب بدم خودتو كه ديدم رو در رو ميگم دوست عزيزه من خانوم دختري به رنگ سبز.اخه يه روز ميخام بيام خدافظي دمه دبيرستان.
    راستي در جواب به تمامه تمامه حرف هاي بي سر و ته ادامس كه معلوم از كدوم سايتي در اورده:
    اگه يه كم تلويزيون نگا ميكردي جواب حرف هاتو از مسئولين برگزاري انتخابات ميگرفتي.
    موسوي قهرمان برو كلاس زبان
    + ادامس 

    نه دمبه جان

    كم مياري چرا چرنديات ميگي چه فرقي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    اين نظر منم هست در ضمن چون خيلي كامله نوشتم

    در ضمن به جاي اينكه بگي نظر خودت رو بده يه كم توش فكر و انديشه كن بابا

    هر چي مير جوون بگه نظر منم هست حالا فهميدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ايراني بيدار است از احمدي بيزار است

    + jojo 
    ببخشيد ادامس جان بهتر نيس حرف و نظر خودتو بزني و نري از بيانيه هاي موسوي كپي كني؟؟؟؟/
    + سيب سبز 

    سايت جالبي داريد. اي بد نيست جالب چقدر هم طرفدار داريد.!

    ببخشيد من يك كم رو راست هستم.فكر ميكنم از اسمم معلوم باشه طرفدار كودوم ور هستم اين ادامس راستش بد نميگه پس شما چرا جواب نميدبد . كم اوورديد بكشيد كنار .

    چرا جواب نميديد

    خيلي اينجا نميام چون بعضي ها ديگه تشيف نميارن.

    فكر كنم اشنا ميايد .؟؟؟؟؟

    جايي شما رو نديدم.!

    ميشه خودتون رو معرفي كنيد.

    تا بعد شايد بيام.

    + ادامس 

    امشب حرم محمود چاخان يار ندارد

    نمودار ندارد طرف دار ندارد !!

    + ادامس 

    براي كساني كه فكر ميكنن در انتخابات تقلب نشده است همه ي زيري ها در ضمن از پايين به بالا بخونيد اگه اهل خوندنشيد.

    پس اون هايي كه ميگن تقلب نشده با تموم اينها لازمه كه ...

    + ادامس 
    • 2- وجود ابهام در ميزان مشارکت در استانها شهرستانها و بخشهاي مختلف:

    يکي ديگر از ابهامهاي موجود در ميزان آراي ارائه شده توسط وزارت محترم کشور اخذ آرا بيشتر از واجدين شرايط اخذ رأي در برخي استانها، شهرستانها و بخش‌هاي کشور است. به نحوي که در سطح استاني، استانهاي يزد و مازندران بيش از صددرصد واجدين شرايط شرکت در انتخابات آراي مأخوذه به صندوق‌هاي آن استان واريز شده است. آزمون فرضيه فوق در سطح بخشهاي بسيار قابل توجه است به نحوي که 60 شهرستان و 192 بخش از بخشهاي مختلف کشور با بيش از صددرصد مشارکت مواجه بوده‌اند. اين افزايش مشارکت از 100? تا 211? قابل ملاحظه است. همچنين مشارکت بالاي 95? در 125 شهرستان ديده مي‌شود. وزير محترم کشور در استدلال افزايش مشارکت استان مازندران، مسافرپذيري آن استان و در مورد استان يزد، تعداد دانشجويان را عنوان نموده است که به نظر استدلال ارائه شده داراي پايه و اساس منطقي نمي‌باشد بطوريکه ملاک قرار دادن دانشجويان، اصولا در شهرهاي مرکز استان و استانهاي برخوردار نظير تهران، اصفهان، فارس، آذربايجان شرقي و . . . بيشتر قابليت تحقق دارد نه در استان يزد ضمن اينکه ميزان مشارکت در بخشهايي از استان يزد نظير شهرستان يزد و ميبد که بيشترين تراکم جمعيت دانشجو را دارا مي‌باشند به ترتيب 84? و 90? مي‌باشد و افزايش مشارکت فوق خلاف تصور وزير محترم کشور در بخشهايي است که داراي مراکز دانشگاهي پرجمعيت و قابل توجه نيستند. در خصوص استان مازندران نيز فرضيه فوق از استحکام لازم برخوردار نيست به نحوي که با توجه به بررسي وضعيت استان‌هايي نظير گيلان که ميزان سفر طبق آمار رسمي دولت نيز بيشتر از مازندران است اين رويداد اتفاق نيافتاده و بخشهايي که افزايش مشارکت در آنها مشهود است مربوط به بخشهاي مسافرپذير آخر هفته نيست. ضمن اينکه با توجه به اعطاء سهميه بنزين تابستان در اوايل تير ماه و برگزاري امتحانات دانشگاه‌ها به ويژه کنکور سراسري احتمال انجام اين ميزان سفر آن هم در روز انتخابات کمتر قابل تصور است. با توجه به موارد فوق روايي انتخابات در بخش‌هاي 192 گانه ذکر شده با ابهام روبرو بوده و عملا 277/898/3 رأي از مجموعه آراي مأخوذه در اين جهت با ابهام مواجه است.

    از سوي ديگر اگرچه چنين فرضيه‌اي در چنان گستردگي نامربوط بوده و نيازمند اثبات مستدل است، با اينحال همين استدلال مبين يک دسيسه نظام يافته براي تقلب بوده است، زيرا:

    اگر فرض کنيم n نفر از شهر الف به شهر ب رفته باشند، در اين صورت بايد از جمعيت واجد شرايط در شهر الف عده زيادي را کم کنيم، در نتيجه شمار آراء در همين شهر الف بيش از واجدين شرايط خواهد شد. به عبارت ديگر، توجيه وزارت کشور، سبب مي‌شود که ساير شهرها را هم به همين نسبت آلوده ببينيم و اين دليل است بر اينکه همه شهرها بايد به نسبتي از اين آلودگي سهمي داشته باشند، يعني تقلب نظام يافته در سرتاسر کشور جريان داشته است. به زبان ديگر، براي اينکه توجيه وزارت کشور درست باشد، بايد شهرهايي معرفي شوند که در آنها مردم اصولا ميل زيادي به رأي دادن نداشته‌اند و نسبت مشارکت کمتر از 60? بوده است. اين ادعا توهين به مردم و برخلاف جريان مشهود در سرتاسر کشور است. اين ادعا بايد نشان دهد که جمعيت متراکم در يک شهر از بوميان اين مناطق هستند.

    • 3-تمرکز آراي يک کانديدا در استانهاي مشخص

    اصولا در پديده‌هاي اجتماعي و آمارهاي منطقي همه اعداد و ارقام مي‌بايست از يک منطق تبعيت نمايند به نحوي که حتي در تحليل‌هاي آماري مشاهدات عيني دور از منطق به دليل استدلال فوق به عنوان مشاهدات عيني پرت از مجموعه آمارها خارج مي‌شود. بر همين اساس تمرکز آراي يک کانديدا در يک شهر، بخش و يا روستا به نوعي آن هم بدون دلايل کافي عملا نشان از ابهام بسيار زياد در آراي مورد نظر است. يکي از مهمترين مصاديق اين موضوع تمرکز آراي جناب آقاي احمدي‌نژاد در صندوق‌هاي مشخص استانهاي مختلف کشور است که در 307 صندوق رأي ايشان بالاي 99? است که اين موضوع مبين ريختن آراي يکنواخت به صورت کاملا ناشيانه به صندوقها است. تعداد صندوق‌هايي که آقاي احمدي‌نژاد بالاي 95 درصد رأي دانسته است، 2233 صندوق معادل 226/262/1 رأي است.

    اين موضوع وقتي بيشتر نمايان مي‌شود که در برخي از شهرستانها، بخشها و صندوق‌هاي آراي افراد شاغل در ستادهاي تبليغاتي سه نامزد ديگر شمارش نشده و اعلام آراء فوق خلاف گزارشات ناظرين در پاي صندوقهاي فوق است.

    • 4-صندوق‌هاي حاوي آراي کل مضرب صد

    از آنجا که احتمال وقوع آراي کل مضرب صد در هر صندوق يک درصد است و از سوي ديگر تعرفه‌ها به شکل بسته‌هاي صدتايي در اختيار صندوق‌ها قرار مي‌گرفته است اگر درصد صندوق‌هاي با آراي کل مضرب صد، در هر بخش يا شهرستان بيش از يک درصد باشد شائبه ريختن تعرفه‌هاي باقيمانده در پايان اخذ رأي به نام نامزد خاص را مي‌افزايد، مثلا در بخش رومشگان از توابع کوهدشت لرستان در 49 درصد از صندوق‌ها، آراي کل ريخته شده به داخل صندوق مضرب صد است. در شهرستان کوهدشت لرستان نسبت صندوق‌هاي مضرب صد به کل، 29?؛ در بخش بزمان ايرانشهر، 29?؛ در بخش نرماشير بم 29?؛ در شهرستان سلسله لرستان، 23?؛ در شهرستان دلفان لرستان 20?؛ در شهرستان فلاورجان اصفهان، 19?؛ در بخش مارگون بويراحمد، 18? و در شهرستان عنبرآباد کرمان، 14? بوده است.

    • 5-مقايسه آراء صندوق‎‌هاي ثابت و سيار

    از ابتدا يکي از نقاط بدگماني، احتمال تقلب وسيع در صندوق‌هاي سيار به دليل جابه‌جايي مکرر و کنترل کمتر بود. فرضيه تقلب‌خيز بودن صندوق‌هاي سيار در تنها موردي که وزارت کشور آمار تفکيکي صندوق‌هاي ثابت و سيار را ارائه داده اثبات گرديده است. براساس آمار وزارت کشور در شهرستان قائنات از استان خراسان جنوبي در صندوق‌هاي سيار درصد رأي آقاي احمدي‌نژاد بين 80 تا 90? است در حالي که در صندوق‌هاي ثابت رأي ايشان بين 40 تا 50? است. اين در حالي است که ميزان مشارکت در اين شهرستان 101? واجدين شرايط بوده است. اين شهرستان را مي‌توان به عنوان نمونه‌اي از مقايسه آمار صندوق‌هاي ثابت و سيار در ساير شهرستان‌ها به حساب آورد.

    • 6- در شهرستان دلفان لرستان، حداقل 19 صندوق ديده مي‌شود که ميزان رأي آقاي احمدي‌نژاد در آنها بين 75? تا 100? است. اين صندوق‌ها حتي يک رأي باطله ندارند. در اکثر اين صندوق‌ها رأي آقايان کروبي و رضايي که لر هستند صفر يا يک است. برخي صندوق‌ها هست که نه رأي باطله‌اي هست و نه هيچ يک از نامزدها حتي يک رأي آورده‌اند بلکه 100? آراء آنها متعلق به آقاي احمدي‌نژاد بوده است. در اين شهرستان ميزان مشارکت 100? بوده است.
    • 7-يکي از مصاديق اين شواهد را مي‌توان در نتايج انتخابات شهرستان عنبرآباد استان کرمان مشاهده نمود. در شهرستان مذکور ميزان آراي اخذ شده معادل 110 درصد واجدين شرايط است و براساس آمار اعلام شده از سوي وزارت کشور 95 درصد آراء به آقاي احمدي‌نژاد تعلق داشته است. جالب توجه آنکه تعجيل و ذوق‌زدگي مسئولان ستاد انتخابات وزارت کشور باعث شده تا نکات قابل تأملي را در خصوص آراي اين شهرستان در سايت اين وزارتخانه در معرض ديد هموطنان قرار دهند. از جمله آنکه:
    • 8- در برخي از صندوقها تمامي آراء به آقاي احمدي‌نژاد تعلق دارد و سه کانديداي ديگر داراي هيچ رأيي نيستند. مثلاً در صندوق شماره 13 بخش جبالبارز جنوبي تمامي 307 رأي، در صندوق شماره 14 تمامي 700 رأي، در صندوق شماره 16 تمامي 335 رأي و در صندوق شماره 18 تمامي 600 رأي و در صندوق شماره 21 تمامي 1000 رأي به آقاي احمدي‌نژاد تعلق دارد.
    • 9-در برخي ديگر از صندوقهاي اين شهرستان، مجموع آراي سه نامزد ديگر تک رقمي است. مثلاً در صندوق شماره 13، 16، 20 و 30 بخش مرکزي از کل آراي ريخته شده به صندوق، سه نامزد ديگر مجموعاً 7 رأي کسب کرده‌اند. وضعيت مشابهي در صندوقهاي شماره 3، 4، 7، 11، 19، 22، 24 و 25 بخش جبالبارز جنوبي و صندوق شماره 3 بخش اسماعيلي مشاهده مي‌شود.
    + ادامس 
    • 1- براساس قانون مدت زمان اخذ راي ده ساعت تعيين شده است. تمديد زمان از اختيارات وزير کشور است در دوره‌هاي قبل وزراء کشور براي تمام نقاط کشور در مرحله اول به مدت 2 ساعت مدت رأي‌گيري را تمديد مي‌کرده‌اند. براي حوزه‌هاي انتخابيه پرجمعيت اين زمان به 4 ساعت يعني تا ساعت 10 شب تمديد مي‌شده است. علاوه بر آن همواره وزارت کشور و ستاد انتخابات با صدور اعلاميه‌هاي پي‌درپي فرمانداران و بخشداران را موظف مي‌نموده‌اند که تا حصول اطمينان کامل اعضاء شعب اخذ راي از عدم حضور راي‌دهندگان در محل استقرار صندوق‌ها اقدام به اتمام راي‌گيري، بستن درب‌ها و شمارش آراء ننمايند.

    در اين دوره با وجود ازدحام بي‌سابقه جمعيت راي‌دهنده حتي برخلاف ابلاغ‌ نظر مقام رهبري به وزير کشور ايشان تحت تأثير رئيس‌جمهور و برخي از اعضاء شوراي نگهبان از تمديد زمان راي‌گيري در حد متعارف استنکاف مي‌کند. مديريت زمان انتخابات فوق حاکي از عدم انجام وظيفه مديريتي وزير کشور و سوء‌استفاده از مقام و موقعيت خويش در مسير اهداف جناحي است.

    • 2- با وجود اقبال عمومي مردم به راي دادن در اين دوره که مورد تاييد خاص و عام است و آمار تعداد شرکت‌کنندگان هم مؤيد آن است معلوم نيست به چه دليل برخلاف رويه معمول و عليرغم کمبود تعرفه در بعضي از مناطق که خود موجب عدم‌امکان راي دادن مردم در زمان مناسب بود، مسئولان برگزاري انتخابات در متوقف کردن زمان راي‌گيري چنان تعجيلي داشتند؟!!!

    بنابر گزارش‌هاي متعدد در بسياري از موارد مسوولان شعب نه تنها با بستن درب شعب اخذ راي مانع ورود مردم در صف مي‌شدند بلکه حتي افرادي را که وارد شعب اخذ راي شده بودند به بهانه اتمام وقت از محل اخراج مي‌کردند و اين در حالي بود که صدا و سيما در تبليغات رسمي خود خلاف آن را بيان مي‌کرد. وانگهي رويه گذشته و روح قانون اينست که تا آخرين فرد حاضر در محل راي‌گيري بايد زمان اخذ راي تمديد شود. (بند 5-1 آيين‌نامه اجرايي قانون انتخابات)

    مضافاً طبق اصل 6 قانون اساسي اداره امور کشور با آراي عمومي است و راي دادن حق طبيعي همه شهروندان است و تشخيص وزير کشور براي تمديد ساعات اخذ راي يک تشخيص گزينشي و سليقه‌اي نيست و بايد به نحوي از مجموعه شرايط و اوضاع و احوال تبعيت کند که هيچ شهروند حاضر در محل صندوق‌ها از اين حق طبيعي خود محروم نشود.

    • 3- عليرغم اينکه چهار نفر از نمايندگان ستاد آقاي موسوي به وزارت کشور مراجعه کرده و درخواست ملاقات با وزير جهت تمديد وقت راي‌گيري طبق روال گذشته بودند، وزير کشور از پذيرفتن آن امتناع کرد و به اين ترتيب اقدامات وزارت کشور و تعجيلي که در اعلام نتايج آراء به صورت موردنظر خود داشت منجر به تضييع حقوق بسياري از شهروندان و محروميت آنان از حق رأي دادن گرديد.
    • 4- جاي تأسف است در حالي که شعار شرکت حداکثري آقايان در گفتار همه‌جا را دربر گرفته بود در کردار عکس آن عمل کردند و در حالي که همه مسئولان بايد از استقبال هر چه بيشتر مردم براي رأي دادن خشنود باشند برخي در واقع نگران بودند. با توجه به اقبال عمومي و گسترده مردم براي رأي دادن در اين دوره، انتظار اين بود که زمان رأي‌گيري به طور عمومي حتي تا ساعت 12 شب تمديد گردد ولي متأسفانه اين زمان به 9 شب محدود گرديد.
    • 5- اين نحوه محدود کردن زمان رأي‌گيري، شبهات و سوالات جدي را مطرح مي‌کند:

    1/5- آيا تعجيل در اتمام هر چه سريعتر انتخابات که با شتابزدگي در اعلام نتايج آراء و تعجيل در ثبت نتايج در ادامه همراه بود نشانه‌اي بر اين مسئله نبود که سناريوي اعلام نتايج تا حدود زيادي مستقل از مشارکت مردم در انتخابات و وضعيت واقعي صندوق‌هاي رأي بود؟

    2/5- آيا اين موضع به دليل نگراني از افزايش تعداد راي‌دهندگان نسبت به تعداد واجدان شرايط در اکثريت قريب به اتفاق حوزه‌ها نبود؟ با توجه به اينکه درصدها حوزه اين اتفاق افتاد و تعداد رأي‌دهندگان از 95 درصد تا 140 درصد واجدان شرايط گزارش گرديد!

    3/5- آيا محدود کردن زمان رأي‌گيري عمدتا متوجه مناطقي به ويژه در شهرهاي بزرگ و حوزه‌هايي نبوده است که رقباي آقاي احمدي‌نژاد از پايگاه رأي بالاتري برخوردار بوده‌اند؟

    4/5- آيا اين اقدام دست‌اندرکاران انتخابات، يکي از دهها تدبير مهندسي انتخابات در جهت محروم کردن رقباي آقاي احمدي‌نژاد و شهروندان از حقوق اساسي خويش نبوده است؟

    + ادامس 
    شمارش و تجميع آرا
    • 1- طبق ماده 28 آيين نامه اجرايي قانون انتخابات رياست جمهوري بايد کليه مراحل قرائت، شمارش آراء و تنظيم صورتجلسه در شعب اخذ رأي به صورت دستي انجام و کليه مستندات و صندوقهاي لاک و مهر شده تحويل هيأت اجرايي بخش شود. همچنين آيين نامه مذکور نحوه تکميل صورتجلسات و تجميع آراء در فرمانداريها و اعلام نتايج بر مبناي آراي شهرستان مشخص به ستاد انتخابات وزارت کشور را معين نموده است. بر اين مبناست که ستاد مذکور قادر به اعلام نتايج آراء خواهد بود و ناظران نامزدها در فرمانداريها و ستاد فوق خواهند توانست بر روند تجميع و اعلام نتايج نظارت نمايند.
    • 2- وزارت کشور پيش از برگزاري انتخابات، در پاسخ به درخواست رسمي ستادهاي انتخاباتي آقايان مهندس موسوي و کروبي اعلام نموده بود شمارش آراء به صورت دستي انجام خواهد شد و سيستم طراحي و نصب شده رايانه اي براي کاري آزمايشي است.
    • 3- اما در عمل وزارت کشور بر خلاف مقررات مذکور و نامه فوق عمل نمود و آراي شمارش شده در هر شعبه به طور مستقيم و پيش از طي مراحل ارسال به هيأت اجرايي بخش و نهايتاً فرمانداريها و خارج از نظارت ناظران نامزدها مستقر در فرمانداريها و وزارت کشور به صورت رايانه‌اي به ستاد انتخاباتي وزارت مذکور ارسال و در همانجا نتايج تجميع و اعلام شد.
    • 4- علاوه بر تخلف صريح مذکور آنچه که نتايج اعلام شده را مورد ترديد جدي قرار مي دهد و احتمال اعلام مديريت و مهندسي شده آراء را تقويت مي کند آن است که:
    • - در حالي که رأي گيري در برخي شعب اخذ رأي ادامه داشت، وزارت کشور با اعلام نتايج مربوط به پنج ميليون رأي شمارش شده جهت گيري تعيين پيروز انتخابات را روشن نمود.
    • - تعجيل وزارت مذکور در اعلام نتايج باعث شد نسبت آراي نفرات اول و دوم به گونه اي غيرعادي به صورت خطي حفظ شود و آراي باطله و سفيد نداشته باشيم. نکته اي که پس از اعلام نتايج مربوط به سي ميليون رأي شمارش شده مورد توجه قرار گرفت و تصحيح شد.
    • - بر خلاف روال معمول اعلام نتايج بدون تطبيق آمار با شوراي نگهبان صورت پذيرفت.
    • 5- شوراي نگهبان نيز هيچ مداخله اي براي ممانعت از ادامه اين تخلفات از مقررات و رويه هاي معمول صورت نداد.
    • 6- در پي وقوع اين تخلفات آشکار، نمايندگان آقايان رضايي، کروبي و موسوي مستقر در ستاد انتخابات وزارت کشور طي نامه اي به وزير کشور مراتب اعتراض خود را به اين روند اعلام و با توجه به نبود امکان نظارت آنان بر نحوه تجميع و اعلام آرا ادامه حضور خود را بي فايده دانسته و ستاد مذکور را ترک کردند. رونوشت اين نامه براي دفتر مقام معظم رهبري، هيأت مرکزي نظارت بر انتخابات و رئيس ستاد انتخابات نيز ارسال شد.

    شواهدي بر وجود برنامه‌ريزي مشخص براي اعلام نتايج مهندسي شده آراء

    از چند روز پيش از زمان برگزاري انتخابات شواهدي به چشم خورد که حاکي از وجود طراحي مشخصي براي اعلام نتايج مهندسي شده آراء بود. اين شواهد تا هنگام تجميع و اعلام آراء تداوم داشت. اهم موارد به قرار زير است:

    • 1- پيش‌بيني نتيجه آراء حدود 23 تا 24 ميليون براي آقاي احمدي‌نژاد توسط حاميان ايشان و قطعي اعلام نمودن پيروزي‌ ايشان در انتخابات توسط ستادشان دو روز قبل از برگزاري انتخابات. ستاد انتخاباتي آقاي احمدي‌نژاد طي بخشنامه‌اي در تاريخ 20/3/88 اعلام مي‌کنتد: «طبق اخبار واصله و معتبر و قطعي، پيروزي آقاي احمدي‌نژاد صددرصد و حتمي است. منتظر طنين الله اکبر در سراسر ايران اسلامي بعد از شمارش آراء باشيد». پرسش اينجاست که اين قطعيت از کجا حاصل شده است؟ آيا خبر از وجود طرحي براي مهندسي آراء نمي‌دهد.
    • 2- قطع سرويس پيامک به عنوان اصلي‌ترين وسيله ارتباطي نمايندگان آقاي مهندس موسوي در شعب اخذ رأي در روز رأي‌گيري در حالي که رئيس ستاد انتخابات وزارت کشور پيش از آن احتمال وقوع چنين امري را نفي کرده بود.
    • 3- قطع خطوط تلفن کميته صيانت از آراء در اوج کار گزارش‌گيري کميته مذکور يعني هنگام شمارش آراء.
    • 4- اعلام برگزاري مانور اقتدار و هشدار وزير اطلاعات مبني بر وجود تلاش‌هايي براي اخلال در امنيت کشور.
    • 5- زمينه‌سازي صدا و سيما از عصر روز 22 خرداد با اعلام ترکيب واجدين شرايط در مناطق روستايي و شهرهاي کوچک.
    • 6- تغيير در نحوه تجميع و اعلام نتايج آراء برخلاف مقررات و اظهارات مسئولان امر. به گونه‌اي که نتايج آراء شمارش شده به طور مستقيم و بدون تجميع در سطح شهرستان و تحت نظارت نمايندگان نامزدها به ستاد انتخاباتي وزارت کشور اعلام شد و در آنجا نيز بدون نظارت نمايندگان نامزدها تجميع و اعلام گرديد.
    • 7- تدارک مهر انتخاباتي به تعداد بيش از دو برابر موردنياز و نيز ميليونها تعرفه اضافي.
    • 8- کمبود تعرفه در برخي از شعب اخذ رأي عليرغم چاپ ميليونها تعرفه اضافي.
    • 9- تعجيل در خاتمه دادن زمان رأي‌گيري با وجود تقاضاهاي مکرر مبني بر تمديد ساعت اخذ رأي.
    • 10- اعلام زودهنگام نتايج آراء پيش از خاتمه رأي‌گيري در تمامي شعب و مطابق با نسبت حاکم در نتيجه نهايي آراء و نيز بدون هماهنگي معمول با شوراي نگهبان.
    • 11- نقل قول افراد مختلف حامي آقاي احمدي‌نژاد و نيز خبرگزاريهاي فارس و ايرنا در مورد پيروزي نامزد حاکم پيش از خاتمه يافتن زمان رأي‌گيري.
    • 12- تنظيم تيتر روزنامه کيهان مبني بر پيروزي آقاي احمدي‌نژاد پيش از خاتمه يافتن زمان رأي‌گيري.
    • 13- هجوم به دفاتر مختلف ستاد آقاي مهندس موسوي از جمله ستاد مرکزي ايشان از عصر روز رأي‌گيري.
    • 14- دستگيري تعدادي از اعضاي ستاد و پلمپ دفاتر ستاد به منظور ايجاد اختلال در فرآيند جمع‌آوري و اعلام مستندات تخلفات صورت گرفته.

    شواهد آماري تقلب

    يکي از مهم‌ترين چالش‌هاي مطروحه در بحث انتخابات دهم رياست جمهوري، موضوع مهندسي انتخابات و عدم‌روايي اطلاعات و آمار ارائه شده توسط وزارت کشور مي‌باشد. در اين زمينه شواهد ذيل بيانگر احتمال قابل توجه تقلب گسترده در انتخابات است:

    • 1 -وجود مغايرت در آمار ارائه شده استانهاي مختلف به تفکيک شهرستان و صندوق

    يکي از روشها، بررسي تطبيقي و توازن آمار ارائه شده از طرق مختلف است که از اين روش معمولا در موسسات مالي و حتي آمارگيري‌هاي اجتماعي براي کنترل پرسشنامه‌ها بهره‌گيري مي‌شود. بطور مثال موسسات مالي در انتهاي روز، سال و يا ماه براي بستن حسابها نيازمند گرفتن تراز مالي و تطبيق في‌مابين حسابهاي مختلف هستند بطوريکه حتي يک ريال اختلاف في‌مابين حسابها کليه عمليات مالي مجموعه را با خدشه مواجه مي‌سازد. اين موضوع به اين دليل اهميت دارد که مي‌بايست روايي آمار و اطلاعات ارائه شده از طرق مختلف تطبيق نمايد. در بحث انتخابات نيز با عنايت به اينکه آمار ارائه شده در ترکيب‌هاي مختلفي حسب نياز احصاء و ارائه شده است براي آزمون فرضيه روايي آمار و اطلاعات آراي هر يک از نامزدها آمار آراي مأخوذه استانهاي مختلف که از سوي وزارت کشور در دو طبقه‌بندي متفاوت ارائه شده است با يکديگر تطبيق داده شده است. به گونه‌اي که آمار تفکيکي شهرستانهاي استان (ارائه شده در تاريخ 25/3/1388 بر روي سايت رسمي وزارت کشور) با آمار تفکيکي صندوق‌ها (ارائه شده در تاريخ 2/4/1388 بر روي سايت رسمي وزارت کشور) مقايسه شده است که متأسفانه در 24 استان کشور آمار منتشره وزارت کشور داراي مغايرت مي‌باشد. که اين مغايرت آراء از يک رأي تا 29 هزار رأي قابل مشاهده است. به نحوي که به نظر مي‌رسد آراي تفکيکي شهرستان‌ها از مجموع آراي صندوق‌هاي آن شهرستان حاصل نشده است. اين فرضيه وقتي قابليت توجه بيشتري مي‌يابد که آزمون فوق در تک تک شهرستانهاي هر يک از استانها انجام مي‌گيرد. نتايج آزمون فرضيه فوق در سطح شهرستانها نيز نشان از مغايرت آماري آراي فوق در 78 شهرستان کشور مي‌باشد. مجموع آراي اين شهرستانها که عملا از اين روش خدشه‌دار بودنش به اثبات رسيده است، 853/175/11 رأي مي‌باشد

    + ادامس 

    § سردرگمي در نحوه اعلام و ارسال مدارک و اطلاعات مورد نياز براي صدور کارت يا معرفي نامه به طوري که در آخرين لحظات و با مشکلات فراوان موارد اعلام گرديد. اين کار مي توانست مدتها قبل از آن انجام شود.

    § اعلام ثبت نام اينترنتي با دادن کلمه عبور ( پسورد ) هايي که بسياري از آنها پاسخ نداد و ستادها ناگزير به اصرار بر ثبت نام دستي شدند. اين موضوع نيز در 48 ساعت آخر و با استمداد ستاد از دفتر مقام معظم رهبري به نتيجه رسيد.

    § عدم صدور کارت براي صدها نفر از افراد معرفي شده به بهانه نقص مدارک و عدم جايگزيني آنها با افراد ديگري که معرفي شدند.

    § فرمانداران بر خلاف قانون و بنا به ميل و سليقه خود با دستکاري در فهرست معرفي شدگان، شماره شعب اخذ رأي تعيين شده براي ناظران را تغيير دادند. در اين زمينه آنان حاضر به رعايت آنچه که در مذاکره رئيس کميته صيانت از آراء با دفتر مقام معظم رهبري توافق شده بود نيز نشدند. اين در حالي است که قانون صراحت دارد که نامزدها نمايندگان خود را براي هر شعبه معرفي مي کنند.

    § کارتهاي صادره در موارد متعددي به صورتي بوده که امکان استفاده از آن وجود نداشته و ناظر نمي توانسته با ارائه آن عملاّ در شعب حضور يابد. به عنوان نمونه در موارد زيادي نام افراد اشتباه قيد شده و يا حتي در مواردي عکس مردان به کارت زنان و يا بالعکس الصاق شده بود.

    § در موارد زيادي شماره صندوقهايي که ناظر براي آن معرفي شده بود با شماره صندوقي که در محل بوده مطابقت نداشته و ناظر معرفي شده توسط مسئولان صندوق پذيرفته نشده و امکان حضور و نظارت ممکن نبوده است.

    § در موارد متعددي کارتهاي ناظرين معرفي شده از طرف يک نامزد براي نامزد ديگري ارسال گرديده و به علت ضيق وقت امکان رفع اين اشتباه و جابجايي وجود نداشته است.

    § اقدام فوق موجب شد که مثلاً در تهران نمايندگان ستاد آقاي مهندس موسوي در حدود 50 درصد از شعب نتوانند حضور يابند و بسياري ديگر نيز به دليل ناآشنايي با محل و يا دوري راه با تأخير زياد در شعب حضور يافتند. بدين ترتيب امکان حصول اطمينان از خالي بودن صندوقها قبل از شروع رأي گيري فراهم نشد.

    § از بين ناظرين حاضر شده در شعب اخذ رأي نيز در موارد متعددي، بر خلاف نص صريح قانون و مجازاتهاي در نظر گرفته شده براي متخلفان از آن، نمايندگان نامزدها از شعب اخذ رأي اخراج شده اند و يا اجازه اعمال وظايف نظارتي خود را نيافته اند.

    • 6- با قطع سيستم پيامک به عنوان وسيله اصلي ارتباطي نمايندگان با کميته صيانت از بامداد روز رأي گيري و قطع تلفنهاي ثابت کميته صيانت در اواخر زمان رأي گيري و هنگام اوج کاري کميته مذکور اختلال جدي در کار نظارت ايجاد نمودند.

    کمبود تعرفه

    • 1- هزاران شعبه اخذ رأي در مناطق مختلف کشور از جمله استان‌هاي آذربايجان شرقي، فارس، تهران و لرستان از ساعت 10 و 11 صبح دچار کمبود تعرفه اخذ رأي شدند و اين امر موجب توقف چند ساعته رأي‌گيري در آنها گرديد.
    • 2- با توجه به ميليونها تعرفه مازاد تعلل شديدي که در جريان توزيع تعرفه‌هاي انتخاباتي به چشم مي‌خورد کاملا ابهام‌برانگيز بود؛ به ويژه که اين کمبود تعرفه بيشتر در شهرهاي بزرگ و شهرهايي مانند تبريز، شيراز، مناطق شمالي و شرقي و غربي تهران ديده مي‌شد. امري که براي اولين بار در 30 سال گذشته مشاهده شد و مناطقي که طبعا ميزان بالاي آراء در آنها قابل پيش‌بيني بود و مشکل و مانعي براي رساندن تعرفه نيز وجود نداشت.
    • 3- در مورد کمبود تعرفه نيز سوالات و ابهامات متعددي مطرح است:

    1/3- چه توضيحي براي اين امر قابل ارائه است که در ساعات اوليه شروع رأي‌گيري يعني ساعات 10 و 11 کمبود تعرفه اعلام شود و تا ظهر، رأي‌گيري در صدها شعبه متوقف گردد؛ در حالي که در هر ساعت با خوشبينانه‌ترين وضعيت براي هر صندوق فقط يک صد نفر امکان رأي دادن دارند، آيا به اين شعب فقط 200 الي 300 تعرفه داده شده بود يا برگه‌هاي رأي پيش از شروع رأي‌گيري به نام کسي نوشته و در صندوق‌ها ريخته شده بود؟

    + ادامس 

    2/3- آيا کمبود تعرفه و تعلل در رساندن تعرفه‌ها در بخشي از شعب از سر نگراني نسبت به افزايش تعداد آراي مأخوذه از مرز 100 درصد افراد واجد شرايط نبود؟ امري که در ده‌ها حوزه عملاً اتفاق افتاد؟

    3/3- آيا کمبود تعرفه به طور مهندسي شده و جهت‌دار متوجه حوزه‌هايي نبود که اقبال مردم به کانديداهاي منتقد رئيس‌جمهور کنوني بسيار بالا بود؟

    4/3- آيا اين نحوه مديريت، مصداق بارز سوء‌استفاده از موقعيت در جهت منافع شخصي و گروهي و تصرف غيرقانوني در انتخابات به نفع کانديداي خاص و همچنين مصداقي از تقلب و تزوير در اوراق تعرفه (بند 2 ماده 33 قانون) و اخلال در امر انتخابات (بند 7 ماده 33 قانون) که صراحتا جرم محسوب شده‌اند نيست؟

    تخلفات در جريان رأي‌گيري

    عليرغم محدوديت‌هاي گسترده براي حضور نمايندگان آقاي موسوي در شعب اخذ رأي ثابت و سيار و جلوگيري از نظارت مؤثر ايشان در جريان رأي‌گيري و قطع ارتباطات و جلوگيري غيرقانوني از ارائه گزارش‌هاي وضعيت صندوق‌ها و مستندات تخلفات، صدها گزارش در موارد ذيل که مصاديق بروز تخلفات موضوع مواد 19، 24، 25، 26، 29 و 33 قانون انتخابات رياست جمهوري اسلامي ايران مي‌باشد واصل شده است:

    • 1- تبليغ براي آقاي احمدي‌نژاد و توصيه به انتخاب ايشان از طرف اعضاي شعبه، ناظران شوراي نگهبان و ساير افراد در محل شعب. اين موضوع علاوه بر اينکه خود تخلف بوده و منجر به تأثيرگذاري بر آراء شده است نشانه‌اي بر گرايش مجريان و ناظران و احتمال تخلف از سوي آنها در ديگر مراحل رأي‌گيري مي‌باشد.
    • 2- عدم حصول اطمينان از خالي بودن صندوق‌ها قبل از لاک و مهر يا لاک و مهر نداشتن صندوق‌ها. اين تخلف يکي از گلوگاه‌هاي مهم جريان رأي‌گيري است که مي‌تواند منشأ تقلب گسترده باشد. هيچ اطميناني وجود ندارد که صندوق‌ها قبل از لاک و مهر شدن، با آراء مورد نياز و مهندسي شده از قبل پر نشده باشد. نمايندگاني که پس از عبور از هفت خوان اخلال‌ها، بسياري از آنها امکان حضور قبل از زمان شروع رأي‌گيري را نيافته بودند و نمايندگاني که غالباً با اصرار و تأکيد غيرقانوني «راه ندادن» يا «اخراج» مواجه گرديدند چگونه مي‌توانستند در مورد خالي بودن صندوق‌ها قبل از شروع رأي‌گيري اطمينان يابند.
    • 3- رأي‌گيري مکرر، دادن چند برگه رأي به افراد خاص، مهر نکردن شناسنامه، اخذ رأي بدون شناسنامه، اخذ رأي با کارت ملي و . . .
    • 4- رأي‌گيري با شناسنامه غير يا مجعول.
    • 5- تهديد و ارعاب در شعب اخذ رأي يا اطراف آن توسط عوامل نظامي يا تحت فرمان آنها و القاء بروز مشکل در صورت عدم‌ پيروزي آقاي احمدي‌نژاد.
    • 6- خريد و فروش شناسنامه و رأي.
    • 7- تغيير مکان، تغيير شماه يا شکسته شدن پلمپ صندوق‌ها.
    • 8- گم شدن يا خارج شدن تعرفه‌ها، خروج دسته‌هاي برگه رأي از شعب، پيدا شدن ته برگ‌بهاي تعرفه نوشته شده با سريالي مشخص خارج از صندوق‌ها.
    • 9- مهر نداشتن برگه رأي، گم شدن مهر انتخاباتي يا خروج آن از شعبه.
    • 10- رأي‌نويسي خارج از صندوق يا نوشتن رأي براي ديگران
    • 11- اخذ رأي از غيرواجدان شرايط از جمله افراد زير 18 سال
    • 12- عدم پاکسازي شعب از مواد تبليغي آقاي احمدي‌نژاد
    • 13- تقلب در شمارش آراء از جمله در تغيير کد 4 به 44
    • 14- اخراج نماينده آقاي موسوي در بسياري از شعب قبل از شمارش يا پلمپ صندوق و در نتيجه تقويت شائبه خواندن آراء ديگر کانديدايا به نفع نامزد دولت
    • 15- عدم‌نظارت بر تنظيم صورتجلسات شعب اخذ رأي و تطبيق دقيق آراء شمارش شده با صورتجلسه تنظيمي
    + ادامس 
    وضعيت‌هاي صندوق‌هاي سيار
    • 1- مدتي پيش از انتخابات مشخص شد که وزارت کشور 14 هزار صندوق سيار در نظر گرفته است يعني چيزي حدود يک سوم کل صندوق‌ها. اين امر نشانگر عزمي براي تقلب وسيع بود چرا که تخلف و تقلب در صندوق‌هاي سيار به دليل جابجايي مکرر و کنترل کمتر بسيار سهل‌تر و گسترده‌تر است. کميته صيانت از آراء آقاي موسوي شديدا به اين مسئله اعتراض کرد، اما مورد توجه دست‌اندرکاران انتخابات و دستگاه‌ نظارتي قرار نگرفت.
    • 2- طبق ماده قانون انتخابات رياست‌جمهوري تخصيص شعب سيار، صرفا براي مناطق صعب‌العبور کوهستاني و نقاط دور دست و اماکن شبانه‌روزي نظير بيمارستان‌ها و زندان‌هاست که تشکيل شعب ثابت مقدور نيست؛ ليکن ديده شد که صندوق‌هاي سيار در ميادين و خيابان‌هاي اصلي شهرها و در نقاطي به کار گرفته شد که صندوق‌هاي ثابت در نزديکي آنها مستقر بود.
    • 3- اين اقدام غيرقانوني در شرايطي صورت پذيرفته که برخلاف نص صريح متن ماده واحده قانون حضور نمايندگان کانديداها در شعب ثابت و سيار، اغلب نماينده‌هاي نامزدها در صندوق‌هاي سيار همراه نبودند، و ناظرين معرفي شده با عدم‌پذيرش از طرف فرمانداري‌ها يا عدم‌امکان همراهي با صندوق‌هاي سيار در زمان جابجايي مواجه شده‌اند.
    • 4- نتايج آراء صندوق‌ها که از طرف وزارت کشور اعلام شده است نيز نشان مي‌دهد که علي‌رغم مهندسي‌آراء در همه صندوق‌ها اعم از ثابت و سيار، وضعيت صندوق‌هاي سيار تفاوت قابل ملاحظه و معني‌داري به نفع آقاي احمدي‌نژاد را نمايان مي‌سازد و به عبارتي حجم تخلفات و تقلب در صندوق‌هاي سيار به مراتب بيشتر از صندوق‌هاي ثابت بوده است.
    • 5- گم شدن مقداري از صندوق‌هاي سيار و پيدا شدن آنها پس از چند ساعت بعضاً در محلي که نبايد باشند، توجه به آراي واريز شده به صندوق‌هاي مذکور و ترکيب جمعيتي مسير حرکت آنها و مقايسه با دوره‌هاي قبل مي‌تواند واقعيات رخ داده در مورد بسياري از آنها را روشن نمايد
     <    <<    6   7   8   9   10    >>    >