شواهدي بر وجود برنامهريزي مشخص براي اعلام نتايج مهندسي شده آراء
از چند روز پيش از زمان برگزاري انتخابات شواهدي به چشم خورد که حاکي از وجود طراحي مشخصي براي اعلام نتايج مهندسي شده آراء بود. اين شواهد تا هنگام تجميع و اعلام آراء تداوم داشت. اهم موارد به قرار زير است:
شواهد آماري تقلب
يکي از مهمترين چالشهاي مطروحه در بحث انتخابات دهم رياست جمهوري، موضوع مهندسي انتخابات و عدمروايي اطلاعات و آمار ارائه شده توسط وزارت کشور ميباشد. در اين زمينه شواهد ذيل بيانگر احتمال قابل توجه تقلب گسترده در انتخابات است:
يکي از روشها، بررسي تطبيقي و توازن آمار ارائه شده از طرق مختلف است که از اين روش معمولا در موسسات مالي و حتي آمارگيريهاي اجتماعي براي کنترل پرسشنامهها بهرهگيري ميشود. بطور مثال موسسات مالي در انتهاي روز، سال و يا ماه براي بستن حسابها نيازمند گرفتن تراز مالي و تطبيق فيمابين حسابهاي مختلف هستند بطوريکه حتي يک ريال اختلاف فيمابين حسابها کليه عمليات مالي مجموعه را با خدشه مواجه ميسازد. اين موضوع به اين دليل اهميت دارد که ميبايست روايي آمار و اطلاعات ارائه شده از طرق مختلف تطبيق نمايد. در بحث انتخابات نيز با عنايت به اينکه آمار ارائه شده در ترکيبهاي مختلفي حسب نياز احصاء و ارائه شده است براي آزمون فرضيه روايي آمار و اطلاعات آراي هر يک از نامزدها آمار آراي مأخوذه استانهاي مختلف که از سوي وزارت کشور در دو طبقهبندي متفاوت ارائه شده است با يکديگر تطبيق داده شده است. به گونهاي که آمار تفکيکي شهرستانهاي استان (ارائه شده در تاريخ 25/3/1388 بر روي سايت رسمي وزارت کشور) با آمار تفکيکي صندوقها (ارائه شده در تاريخ 2/4/1388 بر روي سايت رسمي وزارت کشور) مقايسه شده است که متأسفانه در 24 استان کشور آمار منتشره وزارت کشور داراي مغايرت ميباشد. که اين مغايرت آراء از يک رأي تا 29 هزار رأي قابل مشاهده است. به نحوي که به نظر ميرسد آراي تفکيکي شهرستانها از مجموع آراي صندوقهاي آن شهرستان حاصل نشده است. اين فرضيه وقتي قابليت توجه بيشتري مييابد که آزمون فوق در تک تک شهرستانهاي هر يک از استانها انجام ميگيرد. نتايج آزمون فرضيه فوق در سطح شهرستانها نيز نشان از مغايرت آماري آراي فوق در 78 شهرستان کشور ميباشد. مجموع آراي اين شهرستانها که عملا از اين روش خدشهدار بودنش به اثبات رسيده است، 853/175/11 رأي ميباشد